Kulturális Eseménynaptár 2018 - FELHÍVÁS

2017.12.17. | Kultúra
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Kulturális Eseménynaptár 2018 - FELHÍVÁS

Romániai Magyar Demokrata Szövetség Ügyvezető Elnöksége, Communitas Alapítvány és az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület, az elmúlt évek gyakorlatát követve, a 2018-es esztendő elején kiadja az év kulturális eseménynaptárát.

Felkérjük a romániai magyar civil szervezeteket, hogy 2017. december 30-ig küldjék el a jövő évre tervezett kulturális rendezvényeik adatait. Szeretnénk december közepére nyomdába küldeni a kiadványt, hogy január elején már megjelenhessen, ezért kérjük tartsák be a határidőt.

A kiadványt továbbítani fogjuk a jelentősebb belföldi és külföldi civil szervezeteknek, intézményeknek, támogatóknak, akik figyelemmel kísérik a romániai magyar kulturális életet. A kulturális eseménynaptár elérhető lesz digitális formában is (http://rmdsz.ro/kulturalis-esemenynaptar).

Az eseménynaptár megszerkesztéséhez a következő adatokra van szükségünk, magyar és román nyelven (Excel táblázat formájában):

· az intézmény neve és annak rövidített változata, postacíme (irányítószám, helység, utca, házszám, megye), telefonszáma (körzetszámmal együtt), e-mail címe, honlapcíme;

· az intézményvezető neve;

· a rendezvény megnevezése, időpontja (hónap, nap), helyszíne (helység);

· a programfelelős neve.

A kiadvány könnyebb és gyorsabb szerkesztése érdekében kérjük, hogy használják a digitális űrlapot, amelyet jelen levelünkhöz csatoltunk! Az excel táblázatot pedig nevezzék át az egyesület/szervezet nevére a következő módon:egyesuletneve_2018.xls.

Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten jó minőségű digitális vagy hagyományos, 2017-ben készült fotókat is mellékeljenek, amelyekhez csatoljanak rövid képaláírást. Ezekből megjelentetünk egy válogatást az Eseménynaptárban.

A kitöltött táblázatot kérjük digitális formában eljuttatni a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címre. További információkat e-mailben vagy telefonon kérhetnek, a következő telefonszámokon: 0264-441425 vagy 0766-636372, munkanapokon 9-17 óra között. Kapcsolattartó személy: Újvári Dorottya.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.