Javában folynak az RMDSZ XI. Kongresszusának választott küldötteit kijelölő gyűlések

2013.04.09. | Kongresszus
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Javában folynak az RMDSZ XI. Kongresszusának választott küldötteit kijelölő gyűlések

- Május 11-ig sorra kerül az RMDSZ XI. Kongresszusának választott küldötteinek jelölő gyűléseire – jelentette be kedden a kongresszusi biztosi tisztséget is betöltő Kovács Péter főtitkár, majd hozzátette, a február 23-i SZKT Határozat értelmében a Szövetség májusi 25-i Kongresszusára a választott küldötteket delegáló szervezetek az RMDSZ megyei/területi szervezetei, az SZKT- ban képviselettel rendelkező platformok, valamint az ifjúsági szervezetek.

A főtitkár ismertette, hogy a Fehér megyei választmány április 11-én, Nagyenyeden, a Fehér megyei RMDSZ-székházban, az Arad megyei választmány pedig április 15-én, az RMDSZ Arad megyei székházában jelöli ki kongresszusi küldötteit. Mindkét ülésen a Főtitkárságot Ilyés Gyula önkormányzati főtitkárhelyettes képviseli majd.

Április 12-én Kolozsvár Polgármesteri Hivatalának gyűléstermében 15.00 órától ülésezik a Megyei Képviselők Tanácsa (MKT), amely keretén belül szintén küldöttek jelölésére kerül sor a kongresszusi biztos, Kovács Péter jelenlétében.

Április 16-án a Maros megyei Kisgörgényen tartja jelölő ülését az RMDSZ Kereszténydemokrata Platformja, amelyen a Főtitkárság részéről Juga Tibor, önkormányzati főelőadó vesz részt.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.