Ilyés Gyula nyílt levele: A szatmáriak megérdemlik az igazságot

2012.05.25. | Önkormányzati választások , Szatmár
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Nyilvános vitára hívom Dorel Coica-t

Örömmel fogadom kérdéseit, melyekre mihamarabb választ is szeretnék adni: a szatmári lakosságnak jogában áll tisztán látni az elmúlt 8 év megvalósításait, a városvezetés tevékenységét, az Ön részéről be nem érkezett tanácshatározat javaslatokat, valamint a következő 4 évre szóló teljesíthető ígéreteket. Ezennel nyilvános vitára hívom Önt televíziós adásban vagy köztéren hétfő (május 28) vagy kedd (május 29) délután bármely órában, hogy ezeket nyíltan megbeszéljük, hisz itt a város sorsa forog kockán.

Szatmárnémetiben nem a bukaresti politizálás dönt, nem Boc vagy Ponta határozza meg mindennapjainkat, hanem a szatmáriak tudják, hogy mi a jó számukra. A szatmáriak érdekeiért pedig én bármikor kész vagyok vitába szállni és megvédeni azt, amit közösen felépítettünk. A város lakossága megérdemli, hogy megadjuk számukra a lehetőséget arra, hogy eldöntsék ki számukra a legalkalmasabb polgármester.

A szatmáriakkal közösen várom a Coica úr válaszát, hogy mely időpont alkalmas számára arra, hogy világosan elmondja, milyen elképzelései vannak Szatmárnémetiben: melyik az a cég, amely gazdasági válságban finanszírozza 1000 új lakás építését és az összes többi hőszigetelését!

Ilyés Gyula,
2012. május 25.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.