Hogy a holnap szebb legyen

2012.12.06. | Ünnep , Parlamenti választások , Bihar
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Hogy a holnap szebb legyen

Nagyszalontán idén minden eddiginél szebb ünnepi díszbe öltöztek a közterületek. A város központját nem egy, hanem két karácsonyi pompába öltöztetett fa díszíti, s ráadásul a Polgármesteri Hivatal előtt álló óriásfenyőt szorgos gyermekkezek ékesítették, Pető Csilla képviselő irányítása alatt.

Szerda délben szitáló hóesésben érkezett el a fadíszítés ideje. Tóth Éva Andrea tanítónő kisdiákjai örömtől kipirult arccal állták körül a hatalmas fenyőt, hogy arany díszekkel ékesítsék annak terebélyes ágait. A díszítés idején a hajdúvárosban tartózkodó Pető Csilla képviselő is kivette részét a fa csinosításában.

A képviselőasszony az elmúlt esztendők során is mindig azon dolgozott, hogy szebbé tegye a hajdúvárosiak mindennapjait, mindenkinek segített, aki kéréssel fordult irodájához. Most is azon fárad, hogy a holnap szebb legyen. Szó szerint, és átvitt értelemben is, hiszen képviselői munkájával a Nagyszalonta és a körzetében lakók jövőjét egyengeti, amúgy pedig a fadíszítés másnapján kerül sor a nagyszalontai díszkivilágítás ünnepélyes elindítására. Értesüléseink szerint az égősorok és díszek ragyogása még a tavaly nagy sikert arató motívumoknál is ékesebb lesz, aki első percben látni szeretné, az délután ötkor legyen a városháza előtt.

A város ünnepi díszítése már elkészült, itt már csak gyönyörködni kell az utca emberének. Ahhoz, hogy a holnapok is szebbek legyenek, szükség van a lakosság segítéségre is. Vasárnap, december kilencedikén el kell sétálni a város karácsonyfája mellett, egészen a szavazóhelyiségekig, és szavazni, azokra, akik már eddig is bizonyították, tudnak és akarnak tenni a városért, az RMDSZ jelöltjei Pető Csilla, képviselő és Szíjjártó Zoltán, aki szenátori tisztségre pály

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.