Frunda György: Vége lesz a becsapásnak és a szemfényvesztésnek

2012.06.02. | Önkormányzati választások , Marosvásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Fejetlenség, ami az elmúlt években útrendezés címén a városban történt, ráadásul annyi pénzért, amiből többször meg lehetett volna építeni a városi körgyűrűt. Milyen zsebekbe került a valós költségek és az elszámolások közötti óriási különbség? – tette fel a kérdést Frunda György.

Az RMDSZ marosvásárhelyi polgármester-jelöltje szombaton délelőtt a Kárpátok sétányán találkozott választópolgárokkal. Közöttük egy taxisofőr a Kövesdomb útrendezését bírálta, ahol az út mentén kialakított parkolóhelyek miatt egysávosra szűkűlt az út. A gépkocsivezető szerint a mentők vagy más sürgősségi járművek nem tudnak előzni, ha pedig egy autóbusz azon az útszakaszon elromlik, az egész forgalom megbénul. Botrányos, ami történik – állapította meg.

Nagyon sok lakos az úgynevezett kicsi Alea belső útjaira panaszkodott, ahol az út annyira rossz állapotban van, hogy nem lehet gépkocsival behajtani. Ezelőtt négy évvel ott járt a jelenlegi polgármester és mindent megígért, de nem történt semmi, az utak tovább romlottak. Becsapott bennünket, remélem, hogy hamarosan csak volt polgármester lesz – mondta egy kiábrándult házaspár az RMDSZ jelöltjének.

Frunda György ígéretett tett, hogy a lakónegyedek kis utcáinak javítása egyik prioritása lesz, még akkor is, ha azok nem a leglátványosabb, legszínesebb megvalósítások. Nem szemfényvesztésre van szükség, az adófizető marosvásárhelyiek elvárásait kell teljesíteni – mondta az RMDSZ marosvásárhelyi polgármester-jelöltje.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.