7 nap alatt több mint 7 ezer aláírás gyűlt össze Antal Árpád támogatására

2016.04.04. | Sepsiszentgyörgy , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


7 nap alatt több mint 7 ezer aláírás gyűlt össze Antal Árpád támogatására

Antal Árpád polgármester jelöltségét a sepsiszentgyörgyiek nagy számban támogatják, az elmúlt hét napban több mint hét ezer aláírás gyűlt össze.

A módosított választási törvény értelmében minden polgármesterjelölt, helyi és megyei tanácsosi listák indításának előfeltétele, hogy össze kell gyűjteni a település választókorú polgárai legalább 1 százalékának támogató aláírását. Sepsiszentgyörgyön 550 aláírásra lenne szükség, de az RMDSZ célja az, hogy legalább tízezer aláírást gyűjtsenek össze Antal Árpád támogatására, mivel így szeretnék bebizonyítani a hatóságoknak, hogy Sepsiszentgyörgy lakói értékelik Antal Árpád eddigi munkáját és támogatják, hogy továbbra is ő legyen a város polgármestere.

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke, Tamás Sándor elmondta, a városban működő hét aláírásgyűjtő helyen, illetve a házról házra járó önkéntesek révén nagyon szép számban gyűlnek a támogató aláírások. „Jó érzés látni, hogy a közösség egyértelműen támogatja Antal Árpádot. Az elmúlt napok hangulata, visszajelzései azt mutatják, hogy egy jó közösségi vezetőt akkor becsülnek meg, ha hittel és becsülettel végzi a munkáját. A sok ezer aláírás is azt bizonyítja, hogy Sepsiszentgyörgy Antal Árpáddal van, ahogy ő kiállt a városért, Székelyföldért, úgy áll ki a város is érte. Közösségünk biztonságát a szolidaritás, az összefogása adja. Csak együtt, az emberek támogatásával tudjuk településeinket fejleszteni, Székelyföld ügyét előbbre vinni” – nyilatkozta az elnök.

Az RMDSZ az aláírásgyűjtést az elkövetkező napokban is folytatja.

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.